ANGIN BADAN atau NORMAL SIMPTOMS PREGNANCY ?

Assalamualaikum sy baru 5weeks 2day (belum comfirm doctor) . Check memang double line . Soalan nya , normal ke rasa xselesa kat perut ? Macam ketulan angin mcmtu. Tekan je sendawa . Kadang2 kentut 😆 and kadang2 rasa cramp perut , sakit belakang mcm2 lah . Normal kee x ? Kalau takk , nk pergi jumpa doctor skrg 😂

1 Balas

Normal sgt2 badan berangin. Saya sampai 3rd trimester berangin je. Itu tak kena ini tak kena. Husband lah tukang urut sbb nk suruh tukang urut takut 😆

2mo ago

sy pergi klinik. nasib baik ubt biji gastrik tu sesuai utk ibu hamil . bleh makan