Positif Atau Negatif

Assalamualaikum .. sy ada test sblm dtg period dan naik 2 line .. 2 hari berturut² sy test mmg naik 2 line juga ... masa tu sy test tgh ovulasi .. apakah pregnant .. skrg pon period rasa kembung mmg rasa demam jew ... semoga ada yg dpt tolong jwb soalan sy terima kasih #ingintahu

Positif Atau Negatif
1 Balas

positif tu sis.. Sya pon mcm sis.. niy baru lega demam.. 4hari demam.. cuma rasa sakit2 kepala ja.. Sya punya lagi kabur dari sis

2y ago

ye kew ... skrg sy dah delay 3 hari ..blm test lgi .. tpi bdan rasa letih dan cepat lapar ..payudara dah rasa nyeri dan nmpk brubah sikit besar ..