Perlukan pendapat

Assalamualaikum… Start period 24/6 - 5/7… first time period panjang sgt.. lepas tu mmg xde period da.. tanda pun xde.. semalam sj try test, sbb klu ikut calender 22/7 sepatutnya period balik.. 1/8 try cek jam 2ptg camtu.. n samar sgt2 line tu.. 2/8 time subuh sy cek, pun samar jgk.. Adakah perlu sy tunggu atau boleh terus ke klinik ye? Sbb saya ada trauma tahun lepas bulan 8 sy gugur masa baby cukup 2 bulan 🥺 Harap semua dapat bantu sy 🥰 #ingintahu #bantusharing

Perlukan pendapat
13 Balas

awl lg tu tuk ke klinik puan,tgu 8w baru nampk.sementare tu,puan byk kn rehat..jgn buat keje berat².

1y ago

Itu la.. tapi selagi x dpat line terang sy rasa x tenang.. maybe takut.. trauma kes gugur tahun lepas.. dalam masa yg sama sy risau jgk sy xpregnant.. jadi mengharap 🥹

Sya datang haid 26/6 cek 3hri lalu 2garis naik

1y ago

Alhamdulillah tahniah sis

try lepas seminggu sis. cek blk upt.

1y ago

Ok baik.. inshaa Allah sy repeat lg cek upt 🌸