Minum extrajoss

Assalamualaikum smua. Sy nak tanya bole ke awal kehamilan kita minum extrajoss ? Sy bru 9 mnggu.

6 Balas

sy pnh mnum mse awal2...🤣🤣🤣sbb rse gas die tu mcm kurg...ttbe sendawa...rs puas😅sbb mse awal2 angin byk xlepas dlm bdn...tp sy mnum kdg2 je...tp sy xtau kalau ibu gndung xleh mnum 🥲🥲🥲so far check up ok da 2nd tri skrg

Kalau boleh elakkan, sebab Extrajoss ini pernah ada case di Indonesia sebab ada bahan chemical di dalamnya.. Jadi elakkan..

sy minum msa dh nk dkt due. tringin punya psl siap order kt shopee . minum skit jela. buat syarat nk merasa..

kan dah tulis dekat situ sis ibu hamil tidak boleh minum.. bahaya tau jangan minum

energy drink tk elok. better elakkan

Xelok