kuning anak :(

assalamualaikum smua , saya sedih sebab anak saya kuning .. haritu dh admit wad .. lepastu dh kluar kuning anak check kt kk 9.8 , lepastu selang dua hari check balik dh naik 11.4 , harini check lagipun tetap sama 11.4 , saya taktahu nak buat apa , saya bg susu badan .. bnyk sangat saya pump bg dia .. berat badan dia pun naik :( tp kuning tak turun .. ad tak idea utk saya nak hilangkan kuning anak saya .. btw anak saya harini baru hari ke 9 .. ada tak apa apa ubat tradisional ke atau apa2 pendapat yg boleh hilangkan kuning :(#firstmom #firstmom #firstmom #firstmom #firstmom #firstmom #firstmom #firstmom #firstmom #firstmom #firstmom #firstmom

10 Balas

sy dh hari ke 15 sis still kuning even susu bdn anak sihat je berak kencing smua still kuning tnggi ..sy mmg xde mkn pape td last pon doktor ambik drh kt tngan dia allahu xsnggup nk tgok😣..mampu doa Dan sbr je try Cuba je slagi mampu

10mo ago

saya pun sama , baru 10 hari .. still ulang alik g kk check kuning anak ..