Baby berak banyak kali

Assalamualaikum semua...sy nak tnya..ada tak kat sni..baby berak banyak kali sehari...dalam 4 5 kali shari..baby sy full breastfeeding...biasa nya lepas minum susu..kejap mcm tu baby akan berak..normal ke? Baby sy 48hari #adviceplease #newmom #firstmom #bantusharing

1 Balas

normal je awak. gpun tgok najis dia pun okay kan, takda ciri2x cirit kan.

3mo ago

itu lah..mse awl2 mmg nak baby berak sbb nak kuning trun..ni dah sbulan lebih pun still berak2..baby nya pun tak besar