Nt scan baby

Assalamualaikum semua...saya pregnent 11 minggu...saya nak bertanya pada ibu² semua perlu atau tidak untuk kita buat NT scan? Just saya nak bertanya sbb tak tahu.. 😁 #firstbaby

17 Balas

NT scan or detail scan ni tak wajib. nak buat boleh xbuat pon boleh awak. if ada rezeki lebih boleh je nak buat☺️

Sy first mom, mmg buat NT scan. 😊 sy ni jenis smua nk check. Nt scan hnya ukuran dlm scan, jika kurang 2mm. Normal.

kalo ada bajet buat la.. sy first baby x buat sbb xda risiko & sihat sepanjang pregnant.. sy cuma bt detail scan ja

xwajib..klo risau dan ada sejarah keluarga yg oku fizikal boleh buat

Hi, atas pilihan sendiri. Nak buat boleh, tak buat pun takpe.

Baru tahu pasal NT scan. 😂

terpulang pd sis