pembawakan

Assalamualaikum semua....cuba kongsi kesan pembawakan ibu2 sepanjang hamil? Kalau ada bila kesan tu bermula. Mcm saya, first trimester tak ada masalah. Masuk je 2nd trimester naik ruam gatal2. Merata tompok2 ruam seluruh badan.

1 Balas

Muka sy penuh parut jerawat sbnrnya. Jd klau nak klua mmg bermakeup la, siap berfoundation tebal tu. Nak jd kisah pembawakan baby no 2 ni, suami tegur muka jd berseri. Cantik je. Makeup light2 pun dh nampak cantik je - kata suami 😂