Rasa bersalin mommy semua?

Assalamualaikum semua ..sy skrg dh 37 mggu 7 hari..ni anak pertama dan saya sgt takut nm beranak..maaf..tp sy betul gelisah.. stakat ni nurse cek kepala baby dh kat bwh..tp contraction tak da lagi..tggu masa saja..ada motivasi tak nk bagi? Sbb smpai tak tidur malam.. mcm mna ya sakit beranak tu? Maaf bunyi mcm tah pape..tp tula..hrp korang boleh share pengalaman..tqqq

2 Balas

ye..faham sgt rs gelisah tu sis...tp sis cuba tenangkan diri..bykkan solat sunat & doa..bykkan baca al quran...minta parent, sdara mara, kawan2 doakan urusan kita dipermudahkan...positifkan fikiran...rs tkut mmg normal..tp xsabar kan nak jmpe baby comel.. 🥰

3y ago

MasyaAllah tqqq sgttt atas kata2 nya..tq tq..doakan sy ya.. baik sy buat tips tu❤️