Ingin tahu..

Assalamualaikum semua... Sy nak tanye,normal ke sakit² area kemaluan? Nak baring,bangun,mgiring pon terase sakit area situ..ade x sape² rase bende yg sma mcm sy?sy skrg pregnant 37minggu 2hari..😊#ingintahu

2 Balas

Mungkin sebab dah nak dekat bersalin kepala baby dah masuk jalan mungkin sebab tu area tu rsa mcmtu..

2y ago

mungkin jgk... sebab rase xselesa bile jd mcm tu,nk buat keje pon xboleh..nak jalan pon trase sakit😂