Ragu2

Assalamualaikum semua.. Sy baru berkahwin and xde pengalaman.. Bulan ni Sy lewat period and Sy check Ada Dua palang tp kabur.. So nak Tanya pengalaman kawan yg lain Ada kah ia +ve or -ve ??

Ragu2
2 Balas

Al-Hamdulliah..tahniah sis..biasanya kalau upt kabur 1 line dah kira positif..tggu 2 mggu utk test lg..insya-Allah ada rezeki awak tu..😊

5y ago

Sama2..😊

Dekat kotak yg awk beli upt tu kn ada tulis result dia..baca lah..

5y ago

Secreat.. Tq Dear sis.. insyaAllah.. 😊.. Terima kasih mendoakan..