Susu Moeder

Assalamualaikum semua. Siapa pernah cube susu Moeder? Atau ada tips nak tambah susu badan. mohon share.??

1 Balas

Anak no 2 saye pernah try susu moeder mmg xberkesan.now ank no 3 saye amik milk booster dr @goherbalwellness.. n banyak buat research jugak camane nk tambah susu badan. Kena pandai create jadual pemakanan kita. Kena makan lebih sayuran n buah2. If sis suri rumah kena bagi anak kerap menyusu supaya aliran susu bertambah. If sis bekerja kena pump ikut time.ikut or buat jadual pumping susu if sis pump susu. Kena always think positive n elakkan stress supaya susu x drop. Selalu la urut blakang badan hingga ke payudara. Yg ni sis boleh suruh suami tolong coz nk bagi aliran susu flow dengan baik.