kedudukan baby sonsang +air ketuban kurang...

Assalamualaikum semua selamat pagi nak kongsi saya dh week36 due 22/10 tapi sebb kedudukan baby sonsang saya kena czer 9/10...minggu depan 3/10 doc nak check air ketuban pulak klu kurang lagi Saya kena czer awal... ??? #mintaperkongsian #tqsemua

1 Balas

Hi sis... wishing you a smooth delivery. Hoping all this will go well. I happen to chance upon this article... hope it helps: https://my.theasianparent.com/air-kelapa-wanita-hamil/web-view?utm_source=search&utm_medium=app