Lendir Keruh + Coklat selepas bersama 35minggu

Assalamualaikum semua, saya nak tanya berkaitan ni. normal ke perlu terus ke hospital? atau tengok dulu esok discharge mcm mana. Setakat ni takda rasa contraction apa apa. ada ibu ibu pengalaman mcm ni tak?

2 Balas

Sy pun pernah mengalaminya, selepas bersama suami ada keluar darah terus ke hospital, ditahan wad 3 hari... rupanya servik ada luka sikit... lepas tu terus jadi takut nak bersama...

rasanya ada luka masa bersama...tp kalau awk risau blh je ke hospital tanya