Kandungan 6

Assalamualaikum semua.. saya mengandung baru masuk 3 bulan dah, umur 38 tahun dan berat badan berlebihan. Hari ni 3 hari berkampung di hospital disebabkan paras gula tinggi dlm darah dan BP tinggi. Tapi hari ni bacaan BP dah cantik. Cuma bacaan gula masih tinggi. Ada tak sesiapa yang berpengalaman sama macam situasi saya dan boleh share cara nak turunkan paras gula tinggi dlm darah? #seriusnanya #pleasehelp

Kandungan 6
2 Balas

nasi mmg kena mkn sikit je. suku2 separuh. air manis xleh minum langsung kecuali weekend klau teragak sgt. bykkn sayur. buah better mkn sikit je sbb buah tggi gula jugak wpun dia sihat

Kalau boleh saya tahu, Berapa bacaan gula akak ? Sbb saya pon kandungan 3 bulan, Sangkut kat gdm. Risau juga saya. esok pegi kk jumpa doc lagi