Girl or Boy?

Assalamualaikum semua. Saya dah masuk 19 minggu. Sepanjang mengandung.. saya suka mnum manis, kuat makan, malas makeup, suka baring / tidur, pagi2 pas gosok gigi mesti loya/muntah. Ada x ibu2 kat sini ada tanda2 cmni dan dah tau jantina anak? Girl or boy eh saya ni? Kalau pengalaman ibu2 yg pernah mengandung, cmne ye. Tkasih 🥰 ##seriusnanya #genderbaby #jantinabelumtahu

1 Balas

Usah ajak tilik menilik. Islam larang. Buat je details scan. Jika baby bagi kerjasama, nampak gender. Ok. Mudahan semua baik tanpa mudarat