Sembelit anak umur setahun tolong saya ya sis semua yang ada Pengalaman masalah macam saya ni

Assalamualaikum semua sapa ada Pengalaman ya anak umur Setahun setiap kali membuang mesti sembelit boleh bantu saya yang pernah ada Pengalaman masalah saya ni.cara untuk hilang kan sembelit anak #1stimemom #bantusharing #firstbaby #jangandibully #mommybuntu

1 Balas

waalaikumsalam. najis anak keras mcm tahi kambing ke puan? air masak bg secukup nya tak? setiap meal menu anak bg sayuran hijau & buah. cnth buah naga,tembikai, oren navel, prune, plum atau pear. atau boleh bg probiotic cnth yogurt . boleh campur dengan buah². ini secara general. kalau puan risau rujuk dengan doktor.