Gov hospital

Assalamualaikum semua ... Nak tanya , sekarang ni Saya check up di klinik kesihatan kajang ... Suami cadang nak hantar sy bersalin di hospital serdang ... Boleh tau prosedur utk sy bersalin di hospital serdang ... Kandungan sy 7 bulan skrg ni ... Pertama Kali nak bersalin di gov atas faktor usia & risiko ... TIA

1 Balas

kalau tye dgn nurse selalu dia kata masa nak bersalin bwk je buku pink tu terus pg. xyah booking2 mcm hospital private or fpp. selalu fktor usia doc akan bagi reference letter utk ke pakar nnti. mcm sye, faktor bmi lebih doc dah bagi reference letter utk pg pakar dkt hospital. dh dpt date dri kk, tgu jela nnti pegi.

2y ago

owhhhh ye ke ... terima kasih infonya 🤝