Discharged keputihan macam jelly

Assalamualaikum semua. Nak tanya. Saya dah 13 weeks. Tadi tetiba ada discharged keputihan mcm jelly ni. Ni normal ke? Sbb first time dapat keputihan mcm ni. #firsttimemom

Discharged keputihan macam jelly
3 Balas

normal sis. memang keputihan makin banyak, dan keputihan pregnancy memang macam2 consistency. selagi tak ada warna macam darah atau greenish, tak berbau, tak gatal/sakit, inshaAllah normal tu.

7mo ago

Haah betul. Dia warna jernih mcm ni je. Takde rasa sakit or gatal pun. Okay thank you ya 🌸

Saya pnh sis wktu mgndungkn ank slung ... kpthn mcmni jgk kluar ... pastu saya ad ke hsptl dsbbkn mcm lndr bcmpr drh brown ... doc ambik sample kpthn cek rupa2nya ada gbs +ve

6mo ago

Okay baik sis. Alhamdulillah so far takde keputihan dah. Saya dah jarang pakai pantiliner kalau kat rumah. Kalau pergi office baru pakai and kerap tukar juga even takde pape keluar. Thank you sis

Ada bersama dengan suami tak ?

7mo ago

Alhamdulillah, sekali tu je keluar mcm tu. Skrg dah takde dah. Thank you sis 🌸