Normal jahit

Assalamualaikum semua. Nak tanya saya baru hbs bersalin normal. Tapi jahit , lepas tu bila saya kencing jadi tak puas ken ing. Rasa tak selesa pulak. Ada yang sama ke

3 Balas

kencing kotor ke? check la. minum air masak banyak banyak. sebab saya time nak bersalin saya tetiba kencing kotor nak kencing rasa tak puas. balik wad saya minum air masak banyak banyak and jangan tahan kencing

11mo ago

Then doktor ada check buah pinggang awak tak?

minum air masak suam byk² sis.kalau tak larat nak jln ke dapo ltk dlm botol ltk tepi katil.then mkn buah sunquick seari 2x lunch & dinner.mcm sy 2 week tali da tercabut sendiri time kencing

Sy pon sama.. 2nd week tu baru la better..by the time akan makin better..

11mo ago

Lepas bersalin da xpakai tiub..