Ibu to be...

Assalamualaikum semua. Nak tanya boleh? Kandungan saya da 14 week ? tapi saya belum minum susu lagi. Boleh ke macam tu?? ??

1 Balas

kalau boleh cuba minum even dlm quantity yg seket. tp andai kata xblh masuk jgk, inform doctor utk tny vitamin utk calsium. saya dlu mmg xblh masuk susu then sy amik ostematrix dari shaklee. to skrg da 38 mggu, sy blh mnm susu da.. but still amik jgk ostermatrix and capsule minyak kelapa dara dari d'aura..

5y ago

biasa tu sis. sbb tu org selalu kata pengorbanan ibu itu besar. sy prnh admitt hsptl sbb vomit non stop dari pagi sampai petang.. longlai dah badan ni.. menangis2 call parents mcm mana nak buat then suami decided bawa g kecemasan terus.. mmg kena admit la jawabnya..