Peruban najis

Assalamualaikum semua, nak mintak pendapat. Anak saya lagi 3 hari masuk 4 bulan. Sebelum ni dia menyusu badan + fm dutch baby tiap hari berak, berak ok warna kuning. Tapi dalam seminggu ni saya try tukar similac dia jarang berak dan warna berak pun macam dalam gambar yang saya sertakan ni. Normal ke??? #mommybuntu #bantusharing

Peruban najis
10 Balas

ank sy pn dlu tukar s26 pegi similac jadi hijau. tapi keras najis. mungkin kandungan susu tu kut