Admit wad 39w due 6/4

Assalamualaikum semua, mintak jasa baik semua doakan saya nur hanis shahirah bt azmi dipermudahkan urusan untuk bersalin tanpa induce ya 😭 perut mengeras semalam, pagi tadi pergi pac cek bukaan 2cm ketuban leaking border line 9.. klw bukaan masih sama kena induce 😭😭😭 doakan saya selamat melahirkan baby sulung saya dan doakan kesihatan saya dan baby ye 😭🤲🏻 #firstbaby #firstmom

Admit wad 39w due 6/4
22 Balas

Sy pun 39 minggu 1 hari due 7/4 tapi belum ada tanda2 lg risauu🥺🥺🥺

12mo ago

Amin amin semoga dipermudahkan yea