bengkak susu

Assalamualaikum semua .. cmne nak hilangkan bengkak susu .. anak tak nak direct hisap ... asyik pam .. kadang2 termiss pump .. pastu bila miss pump jadi la bengkak susu .. ada tak sape2 mcm sy .. dan ada tak cadangan apa2 ??

1 Balas

tuam dulu, then urut cara memusing keliling breast, pastu tolak ke nipple then pump.. sy kesian dgn mommy yg bngkak susu.. kadang breast keras sgt mcm batu d sebab kn bngkak.. 😪