Pening kepala

Assalamualaikum semua. Adakah normal di awal trimester ibu mengalami sakit kepala dan cepat rase mengantuk. Harap boleh share pendpt anda semua.

7 Balas

Normal sangat tu. saya plak jenis yang ada migraine. Kalau kena migraine tu sampai 3 ke 4 hari dok sakit kepala je. Tidur tu jangan cakap, berlebihan rasanya time pregnant ni 😂😂

Sy pn sme sis.. skng kurg da sikit... mse awl2 ary tue... ary2 sakit kpla.. rse nk tdo je ha..

normal.. pantang kepala terletak atas bantal automatik terpejam mata..haha

Normal sis. Sy pun kerap sakit kepala dan mengantuk. Kdg2 smpai migrain.

Sy tgh Alami skrg.asyik nk tdo Dan bdan cpt rasa letih..

Saya pun selalu mengantuk d awal pregy dulu

mandi basah kn kepala kalau pening