Assalamualaikum semua .. 10w Ade yang amal kan ape2 susu tak .. bole lah share2

Assalamualaikum semua ..10w Ade yg amal kan ape2 susu x

5 Balas

Saya minum susu dutch lady fullcream atau kurma tu. Saya minum yang kurma sebab saya tak boleh telan nasi, susu tu buat saya kenyang walaupun sekejap. Sebab saya kerap sangat lapar, tapi bila makan mula rasa loya dan muntah balik

Sy minum susu HL je awk .. flavor original . Sbb haritu amik anmum terus sangkut gdm 😌😌 tu yg tukar ke HL lagipun HL ada acid folid baik untuk ibu mengandung

Sy minum frisomum, alhamdulillah xde sembelit..baby lahir pn kulit cerah 🤭 padahal sy dn suami kulit sawo matang 🤭

11mo ago

boleh thu sis mnum bpe kli sari

saya kadang minum fernleaf, kadang ovaltine malted milk, kadang ambil yoghurt, kadang cheese.

Sy mnum fernleaf ..ok je setakat ni

11mo ago

Husbnd yg belikan..xterfikir pon nk mnum..mse first pregnancy sy mnum anmum materna..xsempt hbis sbb miscarriage..ade terbaca mommy2 ln ckp anmum tinggi gula…pregnancy kalini sy mnum pati delima gulsan..dgn susu fernleaf je..mual mmg ade tiap hari on/off tp blm smpai tahap muntah lgi