Second baby 👶🏻

Assalamualaikum & selamat ptg. Nak tnya. Sebulan lepas kahwin 2019 dah lekat awal. Besalin 2020. Skg ni anak (boy) dah 2 tahun 6 bulan. Off depo bulan 3 tahun ni 2022. Lepas ja bsalin 2020 anak umur sebulan guna depo. Haid ok ja mcm biasa jga dtg.. memang lepas off depo ambik masa tak utk second baby? 🥺 Ada apa2 tips tak utk bagi hormon ok? Tak nak jauh sgt jarak anak 1st ni.. tq.. #doakansayaadarezeki

1 Balas

sy pun x pasti sis.. sy pun lpasni nk stop depo.. seksa dtg haid kluar sikit tp bnyk hari.. kdng tgok mcm x ada dh tetiba ada plk.. rimas betul 😭.. dgn migrain jd lebih teruk lpas cucuk depo ni..