Anak kurang bercakap

Assalamualaikum selamat pg, saya nk tnya smlm check up anak 2tahun, anak saya lahir 5/9/19 jadinyaa umur dia 2tahun 2hari smlm, saya kecewa dgn doc, anak saya boleh mengira, susu cube block mengikut arahan nurse, tiba2 sampai pada doc, doc mengatakan anak saya autism, betul ke klau anak lmbt brcakap dan xnk pndng mata doc tu dikira autism? Temujanji ke 2 pada 14hb ni. Saya sedih memikirkan smpai xboleh nk tidur 😩

1 Balas

semoga anak mommy tidak apa2 ... masih awal lagi untuk cakap bby autisme . sbb setiap anak lain perkembangannya

3y ago

Alhamdulillah sis, saya xrefer pakar, saya ajar anak brcakap sndri kt rumah. Alhamdulillah byk dh blh brcakap.