Puasa awal kehamilan

Assalamualaikum selamat pagi..bolehkah teruskan berpuasa seawal 5 minggu kehamilan. Setakat ni simptom alahan belum terasa lagi..cuma badan rasa sedikit lemas & menjelang asar akan terasa sedikit dahaga & lapar.

4 Balas

sye pun 6weeks, berpuasa ..xde alahan lg..penat je..doktor kate normal awal2 letih memanjang..so sye byo bedrest je..ptg masak utk berbuka & sahur.. sahur mkn secukupnya..air secukupnya even sye kerap kencing 🤣