Susu formula

Assalamualaikum selamat pagi...ada x yg kat sini ank dia g6pd ???...just nak tanya...if kandungan susu ada mengandungi kacang soya...ank blh minum k...padahal d kertas g6pd yg Dr BG tu dia just tunjuk kacang parang je... #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

anak saya pun ada g6pd. tapi anak saya menyusu badan je. bila dh boleh makan sy cuba cuba bg dia makan makanan dr sumber soya. setakat ni anak sy ok je