Brand susu kambing

Assalamualaikum & selamat pagi ? nak tanya mummy semua amalankan susu kambing apa masa hamil ? Boleh mummy semua share tak hehe , Banyak sangat brand tak tahu yg mane elok ? tq for sharing ❤️ #firstbaby #18week

12 Balas

mammom untuk first smpai pertengahan second trimester. lepastu tukar karihome smpai bersalin nt. both tak manis. karihome 100% goatmilk. mammom a bit pricey than karihome.

Waalaikumsalam.. Saya minum susu kambing hirak.. Dari dulu lagi, tu jelah yang boleh diterima oleh tekak

Bonlife purenat gold sedap.. dh masuk 3 tin 😂

sy amalkan Lazz susu kambing sejak 7weeks pregnancy..

Calla milk sedapp

Momma pregolact

Wildan, lazz

Karihome

Bestgoat

Susujuna