Kerap lapar, pedih ulu hati dan kerap loya

Assalamualaikum.... saya rasa lapar padahal dah makan 2 bungkus roti, 2 bungkus biskut, air mineral 1.5 L habis sekejap je. Sebab apa ya? Adakah tanda2 hamil? #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

Waalaikumsalam. Mungkin makanan tu tak mengenyangkan awak. Cuba awak ambil complete meal (carbo+protein+fibre). InshaAllah kenyang lebih lama. Saya dah cuba. 👍

8mo ago

complete meal tu maksudnya makan nasi, ikan atau ayam, dan sayur2an