Warna rambut

Assalamualaikum ..saya nk minta pendapat , bolehkah ibu menyusu wrnakan rambut selepas berpantang?cth pewrna rambut garnier

2 Balas

Sebaiknya elakkan sebab chemical rules untuk preggy mommy & breastfeeding mom sama. Ada certain chemical substances yang perlu dielakkan. So awak boleh check dulu label ingredients Garnier tu. Kalau selamat, boleh proceed. Natural dye macam daun inai okay takde masalah.

Tkde masalah rasa. Tp kn sis, lepas bersalin masalah rambut gugur agak teruk jugak. Pendapat sy la, fokus jaga rambut jela kot, vitamin ke ap