suggestion utk kembalikan sperma tidak sihat

assalamualaikum saya nak tnya ada tak sesiapa mengalami masalah sama seperti suami saya.. iaitu sperma tidak sihat.. boleh suggest cara untuk normal kembali sperma atau produk yg recommend? dan selepas penggunaan produk tersebut atau cara tersebut dah berjaya hamil.. boleh kongsikan tak? #bantusharing

2 Balas

sis amalkan susu dutch lady full cream mix kurma mnum hari2 dan makan folic asid. bg ppuan kurgkan makan manis sehari 1 cup air manis sj. jgn makan bmyak mkn syuran hijau. InshaAllah mcm sy ttc 8thn skv sda 26week hihi

Profortil. Suami sy teratozoospermia. Alhamdulillah dah ok and pregnant

11mo ago

salam suami sis consume berapa bulan ye bila dpt tahu pregnant?