Snack semasa berpantang

Assalamualaikum. Saya nak tanya, selain biskut kering dan buah2 apa lagi snack yg sesuai untuk ibu berpantang ye? Asyik nak mengunyah je mulut ni🥹

3 Balas

Biskut kering sejenis jajan. Better kekacang, telur rebus. Sayur rangup, nak celur ke, steam ke, buat ulam, ada sumber protein pulihkan luka dgn baik. Ni yg mudah disediakan lah..

Kekacang Roti Homemade fries Homemade nugget *Apa2 makanan yang awak tak alergik

kurma and kismis