6Weeks 2Days

Assalamualaikum, saya nak tanya normal ke kalau usia kandungan 6weeks lepastu ada keluar coklat + darah ringan. Saya risau lah emm share pendapat plss... tq ☺️

4 Balas

Sama mcm saya, usia kandungan pun sama. Cuma saya tak ada darah cuma coklat2 mcm tu je, smlm mcm byk, dh g jumpa dokter, dokter cakap normal sbb tak byk, hari ni pun ada cuma makin sikit tpi tak ada darah just coklat2. Harap2 kandungan kita baik2 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

7mo ago

saya dah pergi check klinik Kena refer hospital dapat tau dah miscarriage. tak apalah tak ada rezeki saya. insyaallah ada rezeki lain. saya pun dah reda ☺️. saya doakan baby n mummy sihat ye..

Xnormal sis.. pergi klinik segera, nti Dr akn scan dan Dr akn tentukn sma ada bahaya/tak.

normal klau berterusan+ banyak, pergi klinik

Tak normal bg sy kn pgi jmpa doc asap

7mo ago

saya dah pergi check klinik Kena refer hospital dapat tau dah miscarriage. tak apalah tak ada rezeki saya. insyaallah ada rezeki lain. saya pun dah reda ☺️.