CZER 7Bulan 17Hari

Assalamualaikum , saya nak tanya kepada ibu ibu yang czer , kenapaa terasa macam ngilu dekat tempat czer and terasa sakit sikit bilaa batuk ? And rasa tu kerap ada . Normal ke atau saya kena pergi check ? Baru 7Bulan 17Hari #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #seriusnanya #ingintahu #firstmom

1 Balas

Sy czer dah 3 tahun 2 bulan.. lepas czer alhamdulillah langsung takde rasa apa2 sampai skrg, tp doctor ada bgtahu lepas operate yg kemungkinan akan gatal or sakit or numb, kalau berterusan kena g hospital check luka. Sbb kita czer kena potong 7 lapis, takut ada yg belum sembuh sepenuhnya atau infection.

2y ago

saya pun baru terasa ibu , gatal semua takda yang ni cuma rasa mengilu je . terima kasih ibu dah share dekat saya