OPK positif ada peluang untuk hamil tak?

Assalamualaikum. Saya nak tanya kalau saya bd dgn suami cd14 hari siang ada possibility tak untuk hamil? Sdg merancang untuk yang kedua. Harini dpo 9 cek upt masih -ve. Tapi sakit kepala, tak sedap perut dan kdg2 loya tekak. #ingintahu #TTC

OPK positif ada peluang untuk hamil tak?
1 Balas

Bile bersama waktu subur peluang hamil tu tinggi.. Semua atas izin Allah.. Smg ada rzki zuriat buat si.. Doakan mg ad jg rzki zuriat buat sy.. Aamiin

3y ago

Terima kasih. Aamiin semoga ada rezeki sis dan saya. Saya dah cek upt harini DPO11. Nampak samar samar.