27 minggu..

Assalamualaikum, saya nak tanya kalau 27 minggu sudah berapa bulan ya? Ada cakap masih dalam 6 bulan lebih dan ada cakap sudah masuk 7 bulan.. #ingintahu #firstbaby

10 Balas

ada dalam buku pink kita utk tngok trimester kehamilan ...klau dh 7bulan bmksd 3rd trimester bmkna dh 28w start 3rd trimester..klau msih 6bulan 27w 2rd trimester

28w 7bulan 32w 8bulan 36w 9bulan 25hb suami kita gaji. Hahahhahahahahahahahahhahaha

2y ago

Semoga dipermudahkan semua urusan momy yaaaa 🥰🥰 Selamat bersalin. Semoga dua dua sihat sihat sahaja hendaknya Amin

24 mnggu smpai 27 brsmaan 6 bulan. 28 mnggu smpai 31 brsamaan 7 bulan ..

1 Bulan 4 minggu. 27minggu bahagi 4 , 6bulan lebih dah nak masuk 7 bulan

tgok kt bby tracker tu, kalau dh msuk 3rd trim mkna nya dh 7m.

saya ikut ni je.. hope membantu

Bru 6 buln lebih, 30w bru 7bulan

28w bru 7bulan sis hehe ..

tengok tu sis 👆🏻

7 bulan