Baby

Assalamualaikum, saya nak tanya adakah baby mommy yg 3 bln masih belum meniarap lagi?bayi saya baru nak masuk 3 bulan 5.5kg dia masih xleh meniarap,kepala pun xkuat lagi cuma bila angkat,kaki dia kuat mcm nak berdiri. Apa perlu saya buat ya mommy?

2 Balas

Jgn stres sis..bayi sa awal lg da tegak leher..mksd sa buli angkt kpla dia da sdri..tpi meniarap masuk 4 bulan lbh baru dia bljar dikit2..lin ank lin jngka msa dia prkmbgn dia..just wait n c ja..

Bayi saya pun mcm tu normal ke eh?