Haid @ hamil?

Assalamualaikum... Saya darah keluar darah tompok2 tapi lepas tu x datang period, adakah saya hamil?#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

7 Balas

Klau upt positive, mksudnya tompokan darah tu implantation bleeding. Klau upt negative, dptkn rawatan. Sbb sy pun period sikit2, rupanya kurang hormon progesterone. Seeloknya period fresh blood 3-5hari.

Check upt, tapi kalau macam sy..2 minggu or seminggu lagi tarikh period bulan depan baru sy check... Alhamdulillah sekarang dah 36w.. Semoga ada rezeki sis.. Aamiin

saya guna opk kesan hari subur tapi semua negatif?

cek je upt sis

Check ler upt

cek upt