PENYUSAAN ANAK JARAK DEKAT

Assalamualaikum, Saya baru2 ni check Upt (positif). Tapi anak first baru 11 bulan 16 hari, dan menyusu badan sepenuhnya. Jadi macam mana ye ? Ada yang kata kena hentikan susu badan pada anak pertama. Kalau x berhenti kan boleh ke ? 🥺 Harap ada yang sudi jawab #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

atas badan awk camne..klau xde masalah blh je teruskan.cousin sy ank baru 3 bln peknen blk..n ok je mnyusu..n dah lahir adik nyusu skali..y penting mkn mknn y berkhasiat