PENYUSAAN ANAK JARAK DEKAT

Assalamualaikum, Saya baru2 ni check Upt (positif). Tapi anak first baru 11 bulan 16 hari, dan menyusu badan sepenuhnya. Jadi macam mana ye ? Ada yang kata kena hentikan susu badan pada anak pertama. Kalau x berhenti kan boleh ke ? 🥺 Harap ada yang sudi jawab #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sila dapatkan nasihat dr doc anda puan. buat penilaian kesihatan kemundian doc akan suggest mana yg terbaik. kena tahu tahap kesihatan diri sendiri dahulu ya sebelum buat atau ambil sesuatu tindakan. rujuk pada yg pakar lebih baik puan

atas badan awk camne..klau xde masalah blh je teruskan.cousin sy ank baru 3 bln peknen blk..n ok je mnyusu..n dah lahir adik nyusu skali..y penting mkn mknn y berkhasiat