Masalah Pancytopenia

Assalamualaikum. Hi, saya baru check UPT ada 2 line & 1st time pregnant. Tapi saya ada masalah pancytopenia (semua darah kurang) since 2019. Dan berat badan saya terlalu kurang. Ada tak yang pernah alami macam saya?

Masalah Pancytopenia
1 Balas

Berat kurang tu brpe kg?…mcm sy wktu booking 32kg..now dh 38kg..ada mslh dgn hb low ..

1mo ago

HB sama..Yg lain semua normal..sy bnyk kli ambik drh tiap kli hb drop..smpai sample najis pon Dr ambil..semuanya normal je..sy ni mmg jnis kurg zatbesi kot…berat mmg ssh naik dr kecik lgi