Lepas bersama air mani keluar balik

Assalamualaikum, saya baru berkhawin 6 bulan. Normal ke lepas bersama air mani keluar balik dalam sehari dua. Tapi tak banyak, sikit-sikit je sebab saya ada baca kalau air mani keluar balik ada masalah di rahim 😢 #ingintahu #seriusnanya

3 Balas

mmg sure ke itu air mani? kdg lepas bersama ni perempuan punya v part tu akan basah2 sikit… Kalau ada masalah rahim biasa nya sakit kalau bersama… Cuba refer doctor…

xpe..biase nye bile mule pancut tu air mani dah terpancut jauh dlm rahim..telo2 dah blh lepas..y lepas kuar tu blk tu normal la

mana ada awak normal air mani keluar , ada jer sperm dah masuk kedalam