Veloxin 50mg untuk hilang mual muntah2

Assalamualaikum, saya 8 weeks 6days. Alahan teruk, bau pelik2 sikit je pun tak tahan, mkn pun tak lalu, pening kepala, rasa nak demam je.. sya google ubt utk alahan, jumpa Veloxin.. ok ke nak ambil? Ada mumy2 yg makan tk ubat ni time preggy? #pleasehelp

Veloxin 50mg untuk hilang mual muntah2
9 Balas

doc ada bagi sy jugak veloxin ni sebab doc cakap sy HG, so far dari 7,8 kali muntah sehari bila makan ubat ni bekurang jugak jadi 3,4 kali sehari muntah..ubat ni sy rasa lebih ok berbanding ubat tahan muntah yang lain