Kelahiran 19w

Assalamualaikum salam sejahtera.. Saya cuma nak kongsi sedikit kesedihan kehilangan anak yg ke4 pada usia kandungan 19w pada 18/02..pagi tu tetiba saya rasa sakit pinggang n perut dan saya terus terfikir ini sakit contraction..mula2 saya x nak fikir tapi makin lama sakit saya makin kerap..bila saya dah x boleh tahan sgt saya terus ke hospital .sampai jer kat hospital doc cek jalan dah buka 3cm..x sampai 10 minit saya dah rasa mcm baby dah nak keluar n nurse tgk kepala baby dah betul2 kat pintu..maka lahirlah anak syurga saya ke 3 yg diberi nama Muhammad Faliq Aaryan..minta doa semua utk saya kuat menerima takdir allah ni.. #sekadarberkongsi #perlukandoasemua

12 Balas

tarikh yg sama dgn sy, kandungan sy 20 week pun mcm tu la .. mula tu agak susah nak terima kenyataan, mencari-cari dekat mana yg salah ... tp tu la, doc cuma boleh cakap maybe pangkal rahim tak mampu tampung berat baby sbb first pregnancy pun baby premature jugak cuma yg tu baby selamat. skrang still tunggu results ujian uri hujung bulan ni..

1y ago

salam takziah buat sis jugak

wsalam.. takziah sis.. saya pn pernah lalui.. 26w.. baby saya lahir hidup.. tp sehari jaa.. dak semua org d berikn anak syurga sis.. anak2 syurga neh lha yg ak tunggu mak bapa dy d sna.. stay strong sis wlupn sakit mw terima 🤧..al fatihah bwt anak syurga..

Salam takziah sis🥺 ada masalah pangkal rahim pendek ke?

1y ago

sy pun x tau nak cakap mcm mana..tapi masa kandungan kedua mmg pangkal rahim saya pendek dan telah buat cerclage tapi kandungan yg ketiga dan yg keempat ni pangkal rahim saya normal..x pendek pun

Waalaikumussalam..salam takziah sis..stay strong ya 😢

salam takziah.. semoga sis tabah dan redha. al fatihah

salam takziah sis, semoga sis kuat.

alfatihah buat baby syurga 🥺🥺

semoga kuat dn salam takziah 🥺

salam takziah sis 😢

Salam takziah Sis