Let Go botol susu Brand Nuk dan Mimijumi

Assalamualaikum, Salam aidilfitri. Ada sini sesiapa yg tengah cari botol susu utk ank atau yg guna brand ni. Saya nak let go botol susu NUK dan MIMIJUMi. Condition terbaik . Helokk lagi. 2 Botol NUK 1. Baru lagi belum guna condition 100/100 2. Dah guna sekali je. Tapi botol je da guna Puting belum guna. *1botol jual rm30, 2 botol rm50 (brand ni beli kat kedai mahal 2 rm80) Botol Mimijumi -condition 99/100 (guna sekali je) * nak jual rm60 (brand ni kalau kat kedai ni lagi mahal rm99) Reason nak jual sebab anak tak berminat dgn botol ni. Fyi bulan lepas baru beli. Kalau berminat boleh whatsapp 0146291041 Cod: wangsa maju, setapak, gombak dan melawati Kalau nak pos, postage rm8.

Let Go botol susu Brand Nuk dan Mimijumi
2 Balas

Sama la dgn sy..beli botol dh bermcm mcm.tp anak still tolak..kesudahannya botol sume tu letgo kasi kt org je..

botol mimijumi Ni puting dia lembut x?