Takut untuk cek UPT

Assalamualaikum sahabat smua..sy ada msalah takut nk cek UPT sbb slama dkat 3 thun ni asyik negative je😔😔😔..Sy da mnum 5 box efferty tp lpas mnum tu period sy jdi makin lmbat n paling lmbat.Period sy x regular sblm ni tp xde smpai trlalu pnjang kitaran dia mcm skrg ni x period2 lg.Sy da 4 hr mcm dtg spoting lendir coklat..sblm ni x pnh pn mcm ni..klu period pn mmg dia period trus xde spoting2 mcm ni..cuma kli ni lain skit..nk cek upt tp takuuuuttt kecewa...mgkin ada yg sma mcm sy takut kcewa dgn result upt tu nanti...sy prlukan kata2 semangat😔😞😔

1 Balas

better check sis , saya before this jadi spotting tu check positif saya pun before tu tak pernah negatif

3y ago

fikir positif je kalau biar betul² ada baby kita tak tahu keadaan dia