Baby kecik dan ada kencing manis

Assalamualaikum para2 ibu..saya nak bercerita..tadi saya pergi hkl..saya ada kencing manis...saya jumpa doktor tadi..doktor kata baby saya kecik..saya sepatutnya lahirkan baby bulan 9..tetapi dojtor suruh saya lahir 29/8/2022 ..37 minggu..baby tak ikut perkembangan sebab berat baby 1.960 sahaja untuk usia 35 minggu berat baby 1.960..doktor kata baby kecik..jadinya kene serah diri untuk bersalin awal .saya takut..semua ada..risau sebab yela .ini anak ketiga.. anak pertama dan kedua bersalin normal tak ada sangkut gdm sebab saya tak ada kencing manis lagi masa nie..anak ketiga nie saya ada kencing manis sebelum mengandung..saya menangis kat hospital tadi sebab macam2 saya fikir...para2 ibu..tolong bagi semangat kat saya..saya down sangat sekarang nie...saya takut..macam2 saya fikir... #pleasehelp

3 Balas

insyaallah baby selamat sis. ada tu my cousin lahirkan baby 1.9 kg juga. alhamdulillah sihat cergas je budak tu sekrang ni. allah permudahkan perjalanan dan pengorbanan sis. aamin

2y ago

amin..terima kasih bagi semangat

InsyaAllah xda apa sis.. Sy dlu pn same ms scan doc kata bby kecik.. Bwh 2kg..last2 klua ngam2 2kg. Alhamdulillah sihat smpi skrg. Doa byk2 ya 😊

2y ago

terima kasih kerana bagi semangat

Banyak bersabar sis & bykkn berdoa🙏🏻 Semoga dipermudahkn sis bersalin & baby selamat & sihat☺️